Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,56 Ft
Euró
394,27 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
60,300 $

Sztárbox: Schobert Norbi odaszólt és együtt zokogott Larával a győztes meccs után

Minden Schobert Norbi arcára volt írva, aki rendkívül büszke a lányára, Schobert Larára, miután nem sok esélyt adott Pap Dorcinak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Lara vasárnap este szállt ringbe a Sztárboxban, és ugyan sokan arra számítottak, hogy simán vereséget szenved Pap Dorcitól, minden fordítva sült el. Schobert Norbi az emberek támogatását kérte a bokszmeccs előtt, ami bejött.

Ugyan Dorci jól kezdett, Lara nem sokkal később átvette az irányítást, és attól a ponttól kezdve esélye sem volt az Exatlon Hungary egykori sztárjának. Óriási volt a különbség kettejük között az állóképességet tekintve, és Lara ütőereje szintén masszívabbnak tűnt, nem is kevéssel. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Ezek után csak az lehetett a kérdés, hogy pontozással vagy kiütéssel nyer. Végül Dorci megúszta a kiütést, bár egyszer rá kellett számolni. A család nagyon büszke Larára, aki a győzelem hatására még keményebben készülhet a következő összecsapására, mely minden bizonnyal sokkal nehezebb lesz.

„Kedves Nézők! 30-70%? Lara most rácáfolt! Köszönet mindenkinek aki hitt benne! Ez csak a kezdet, de nehéz volt!” – szólt oda Norbi, akinek nem tetszett, hogy rengetegen leírják a lányát, majd ezzel a lendülettel sokan el is hallgattak, látván az eredményt.