Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,34 Ft
Euró
394,40 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
60,060 $

Sztárban Sztár All Stars: Oláh Gergő fergeteges bulit csinált, imádta a zsűri és a közönség

Oláh Gergő ismét bizonyította, hogy egy nagyon sokoldalú énekes, aki bármilyen nyelven képes énekelni.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Sztárban Sztár All Stars 24 fős mezőnyéből már többen is távoztak. Szombaton és vasárnap is 12-12 sztár lépett színpadra, és voltak fájdalmas, korai távozások. Sári Évi fantasztikus volt, és nem tagadta, szomorú amiatt, hogy ez most így alakult, maximálisan megérdemelte volna a folytatást.

Ráadásul egy olyan énekesnőről beszélünk, akinek sokak szerint meg kellett volna nyernie a saját évadát a Sztárban Sztárban. Végül a nézők nem őt, hanem Puskás Petit juttatták tovább utolsóként Tollvai Reni után, aki ugyancsak nagyot ment vasárnap este. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

A második élő adás egyik legnagyobb buliját Oláh Gergő hozta össze, aki Reni ellen párbajozott. Nagy párbaj volt az övék, mindketten tökéletesen teljesítettek, aminek a végén Gergő ment tovább egyenes ágon a következő körbe.

Hatalmas hajjal sétált ki a színpadra Gergő, ami már önmagában megadta a hangulatot, gitárral a kezében. Perceken át bulizott a közönség, a zsűri, nyitánynak is tökéletes lett volna, mely az időközben hamar búcsúzott Dallos Bogi nevéhez fűződött, aki részben örül ennek, mivel alig várta, hogy újra a gyermekével legyen.

Több száz millió éve a Földnek is lehetett gyűrűrendszere egy új kutatás szerint

Különleges felfedezés mutatott rá erre a lehetőségre, ami a bolygó éghajlatát is döntően befolyásolhatta.