Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,02 Ft
Euró
394,20 Ft
Font
468,17 Ft
Bitcoin
60,162 $

Sztárban Sztár All Stars: Sipos Tomi hihetetlen volt Deák Bill Gyulaként (videó)

Sipos Tomit nagyon várta már a közönség a Sztárban Sztár All Starsban, és megérte.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sipos Tomi visszatért a Sztában Sztár színpadára, méghozzá az All Stars évadra. Tomit az egész ország ismeri, a paródiái szenzációsak, és mivel jó hangja van, itt, ebben a formában is megállja a helyét.

Tomi ellenfele Völgyesi Gabi volt, aki vegyes értékeléseket kapott a produkciója után, ami esélyt adhatott Siposnak a továbbjutásra. Már az első hangnál sejteni lehetett, hogy a zsűri odalesz érte, és valóban hozta azt, amit kell. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Deák Bill Gyula egyik megható dalát adta elő, és ez jó választás volt, működött, átjött. Hajós András odavolt az egészért, főleg a dal elejéért. A magyar blues királyát soha nem könnyű utánozni, ami olyannyira jól sikerült Tominak, hogy Stohl András közel volt ahhoz, hogy elsírja magát.

Ezek után nem lehetett kérdés, hogy a zsűri kit juttatna tovább, és a szavazók is úgy döntöttek, Tominak kell egyenes ágon továbbjutnia. Miután Gabi senkit nem kapott szívet, ideje korán ért véget számára az All Stars évad.