Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárban Sztár All Stars: Sári Évi lángra lobbantotta a színpadot, annyira jó volt (videó)

Sári Évi is színpadra lépett vasárnap este a Sztárban Sztár All Stars második élő adásában.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sári Évi egy kiváló énekesnő és színésznő, aki szintén szerepelt már a Sztárban Sztárban, másképpen nem lehetne most itt. Mivel egy igazi átalakulóművész, és a munkája is erről szól, abszolúte testhezálló volt számára a feladat.

A második élő adás negyedik fellépője volt, így relatíve hamar letudhatta a feladatát. Természetesen ő is nagy izgalommal vágott neki a produkciónak, tudván, hányan nézik odahaza a televíziók előtt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Soha nem kell félteni Évit, és most is olyasvalamit vitt színpadra, amire nem lehetett panasz. Axl Rose bőrébe bújt, hozta a kötelezőt, mindenki jól érezte magát, ráadásul ne feledjük, férfi hangot kellett utánoznia. Ezek után nem lehetett meglepetés, hogy Liptai Claudia is csupa jó dolgokat mondott, és szerinte anno neki járt volna az első hely a Sztárban Sztárban.

Évi végül reményzónás lett, Lékai-Kiss Ramóna mentette meg ideiglenesen, bízván abban, hogy a nézők a legvégén tovább fogják juttatni. Egy kivételes tehetség, akinek abszolúte helye van a versenyben, annak elit részében.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.