Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,72 Ft
Euró
394,06 Ft
Font
468,62 Ft
Bitcoin
63,544 $

Sztárban Sztár All Stars: Orsovai Reni szenzációs volt Amy Winehouse-ként (videó)

Orsovai Reni Dallos Bogi párbajellenfele volt a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Orsovai Reni a korábbi évadban elég hamar kiesett, emiatt szeretne javítani. Dallos Bogi ellenfele volt, rögtön a vasárnapi élő adás legelején, ami már önmagában nagy kihívást tud jelenteni az extra nyomással.

Egy rettentően nehéz feladatot kapott, mert a legendás Amy Winehouse bőrébe kellett bújnia, ami egyúttal óriási lehetőség is. Ennek megfelelően készült fel, és mindent megtett, amit csak tudott, a tőle megszokott energiával. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Annak semmiképpen nem örült, hogy Bogi volt az ellenfele, mert az évad alatt igazi barátnőkké váltak. Most viszont szemtől szemben kellett megküzdeniük a bennmaradásért, riválisként.

Reni pozitívabb értékeléseket kapott, mint Bogi, ami a nézőknek is segíthetett eldönteni, hogy kire szavazzanak, akik esetleg még hezitáltak. Stohl András azt mondta, nem hiszi, hogy bele lehet kötni a produkcióba, addig Liptai Claudia talált kisebb hibákat, akárcsak Lékai-Kiss Ramóna, a mozdulatokban látta a hiányosságokat.