Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Tóth Gabi: „Megszámlálhatatlan gratulációt kaptam”

Tóth Gabi arról számolt be, hogy Megszámlálhatatlan gratulációt kapott a Sztárban Sztár All Stars miatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi kapta meg a lehetőséget arra, hogy elsőként lépjen színpadra a Sztárban Sztár All Stars évadában szombaton. Ettől talán eltekintett volna, mert mindig annak a legnehezebb, aki nyitja a műsort, viszont minden jól sült el.

Gabi rettentően izgult, majd amikor kilépett a színpadra, mindez elmúlt benne. Könnyeivel küszködve mondott köszönetet azok után, hogy a zsűri szuperlatívuszokban beszélt róla, majd a nézők továbbjutották, hiába megosztó a személyisége. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Már javában készülhet a jövő heti produkciójára, míg a másik 12 versenyző vasárnap este lendül akcióba. Gabi szó szerint a páholyból figyelheti az eseményeket, már nincs miért izgulnia, és rendkívül hálás, azért is, hogy ilyen sok gratulációt kapott.

„Megszámlálhatatlan gratulációt kaptam , amit szeretnék nektek megköszönni ezzel a tegnapi készülődős képpel. Nagyon jól esett a sok komment és üzenet! Ölellek benneteket.” – írta a posztjában az Instagram oldalán a TV2 sztárja.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.