Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,56 Ft
Euró
394,27 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
60,300 $

Dráma a Sztárboxban: leléptették Németh Kristófot

Németh Kristóf számára már a második menet elején véget ért a Sztárbox 2024-es évada.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Németh Kristóf szombaton még Orbán Viktor miniszterelnökkel mérte össze a bicepszét Kötcsén, majd egy nappal később már a Sztárboxban hangolt, hiszen élete legfontosabb mérkőzése várt rá a ringben, amatőr bokszolóként.

A Barátok köztben egy nagyon balhés karaktert alakított hosszú éveken át Kertész Gézaként, de már a Szomszédokban is feltűnt. Országos ismertségre tett szert a két legendás sorozatnak köszönhetően, amikért rendkívül hálás lehet. Most újra az RTL családjának tagja a Sztárbox miatt, és az első mérkőzésén Lmen Prala volt az ellenfele. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Az első menet az ismerkedés szólt, bár Prala a legvégén akkora ütést vitt be, amitől sokan eldőltek volna. Kristóf azonban ennél keményebb ellenfél, bár ez már komolyabb figyelmeztetés volt. Rögtön a második menet elején rá kellett számolni Kristófra, már egyértelműen gondjai voltak.

A mérkőzés vezetője végül úgy döntött, lelépteti a színészt, amit a stábja sem értett. Emiatt a rapper idő előtt húzta be a bokszmeccset, még ha nem is ilyen befejezésre számítottak a nézők. Kristóf azt mondta, váratlan volt számára a döntés, mert még küzdött volna, és nem érezte, hogy problémája lenne. Ettől függetlenül gratulált az ellenfelének, és hálás a sok támogatásért, a stábnak, illetve saját magának, hogy leadott 10 kilót.