Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Lövöldözni kezdett az autópálya mellett, hajtóvadászat indult ellene Kentuckyban

Hét ember megsérült a lövöldözésben.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A rendőrség hajtóvadászatot indított Kentucky államban, miután szombaton több embert meglőttek egy autópálya mellett, nem messze a 8 ezer lakosú London városától. A beszámoló szerint az incidens helyi idő szerint 18 óra körül történt.

Rövidesen hatóságok érkeztek a helyszínre, miután bejelentést kaptak arról, hogy valaki járművekre lövöldözik a 75-ös autópálya közelében. A polgármester szerint hét ember sérült meg az incidensben, haláleset nem történt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Laurel megyei seriff hivatal egy 32 éves férfit nevezett meg gyanúsítottként, s azonnal kutatni kezdtek utána, egyúttal figyelmeztették a lakosságot: hogy az érintett személynél jelenleg is fegyver lehet, ezáltal pedig veszélyesnek tekinthető.

A BBC a helyi médiára hivatkozva azt írja, a lövések egy, az autópályához közeli erdős területről, vagy egy felüljáróról dördülhettek el. A polgármester este fél 10 körül megerősítette, hogy a férfit egyelőre nem fogták el, de folytatják a keresést.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.