Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárban Sztár All Stars: Tóth Gabi félt, hogy nem fognak rá szavazni

Tóth Gabi joggal félhetett attól, bármilyen produkciót is nyújt, nem fognak rá szavazni az őt körülvevő gyűlölet és megvetés miatt

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi kezdte a Sztárban Sztár All Starst, ráadásul egy olyan produkcióval, amivel nemcsak a zsűrit győzte meg, hanem a közönséget is. Joggal juthatott tovább egyenes ágon, és ha így folytatja, esélyes lehet a dobogóra a végén.

Gabi az interjújában azt mondta, elképesztően felszabadult volt a színpadon, és nem ismertek rá a többiek, annyira izgult. Mindez azonban a produkció kezdetekor elmúlt, amit nagyon élvezett, illetve végtelenül hálás a szavazatokért. Miután megosztó a személyisége, nem várhatott ilyen elsöprő sikerre, és megjegyezte, eleinte szkeptikus volt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Emiatt nem volt biztos abban, hogy egyáltalán fognak-e szavazni, és az a kérdés járt a fejében, hogy az emberek képesek-e meghallani őt. Többször is megköszönte a kamerákon keresztül ezt a fajta támogatást, kihangsúlyozva, a róla szóló bulvárcikkek fele sem igaz. „Nagyon-nagyon hálás vagyok.”

Kiemelte, szeretett mester lenni a Sztárban Sztárban, de versenyezni még jobban szeret. Emiatt is nagyon hálás azért, hogy újra ott lehet, átélheti mindezt, azt a varázst. „Tulajdonképpen az egyetlen dolog, amihez talán picit konyítok, az talán ez.” Az énekesnő kiemelte, noha Trap Kapitány az exe, nem okozott számára gondot, hogy párbajozzanak, mivel jóban maradtak, éveken át együtt zenéltek.