Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,13 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
473,94 Ft
Bitcoin
63,353 $

Krausz Gábor utálja, ha rá üvöltenek: „Nem véletlenül nem voltam katona…”

Krausz Gábor nem szereti, ha parancsolgatnak neki, rá üvöltenek, így nem is tetszett neki az Ázsia Expressz egyik feladata, ahol katonai kiképzést kaptak.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Ugyan Krausz Gábor és Mikes Anna nagyon jól kezdték az Ázsia Expresszt, hamar bajba kerültek. Félő volt, hogy már az első hét végén kiesnek, de végül megmenekültek egy nagy hajrának köszönhetően, addig Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián távoztak.

Krisztián sírva köszönt el, és elsősorban nem a kiesés miatt, hanem mert hálás az öccsének, hogy ilyen jó testvére van. Sokkal közelebb kerültek egymáshoz, de pontosan ezzel a céllal utaztak el a világ másik felére, bár szívük szerint még maradtak volna. Soron kívül Döntés született a csepeli illegális hulladék elszállításáról

A másik oldalon Krausz Gábor arról beszélt, hogy mennyire nem szeretett volna katona lenni, és végül nem is lett az. Nem győzte meg a katonai kiképzés az Ázsia Expresszben, és nem is tetszett neki, hogy parancsolgatnak, utasítgatják.

„Már most utálom ezt, parancsolgat itt nekem… Én nem véletlenül nem voltam katona, menekültem ebből, mert ez nem én vagyok. Utálom, ha rám üvöltenek, meg kössem be a cipőfűzőmet, sikáljam ki fogkefével a körletet, szóval ez nem én vagyok.”

Mit tehetünk, ha elért minket az evés utáni kajakóma?

Talán kevesen tudják, de a kajakóma bizonyos hormonok összejátékának eredménye. Szerencsére azonban van rá mód, hogy leküzdjük és produktívan folytathassuk tovább a napunkat.