Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Ázsia Expressz: Zámbó Krisztián ordított a fájdalomtól a kamerák előtt

Egy több mint emlékezetes utolsó napot teljesített Zámbó Krisztián és öccse, Zámbó Adrián az Ázsia Expresszben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mi is nagyon sajnáljuk, hogy a Zámbó-duó már az első hét végén búcsúzni kényszerült a küzdelmektől az Ázsia Expresszben, mert nagyon is megérdemelték volna a folytatást. Mindig odatették magukat, és egy pillanatra sem gondolkoztak el azon, hogy feladják.

Más párosok viszont igen, akik jelenleg is versenyben vannak, esélyesek arra, hogy megnyerjék a nagy fődíjat. Krisztián és Adrián korai búcsúja valóban fájdalmas, ugyanakkor büszkék lehetnek, mert amit letettek az asztalra, az kemény volt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Joggal dicsérhetik meg egymást, és ebben az egy hétben még közelebb került egymáshoz a testvérpáros. Már emiatt is megérte számukra igent mondaniuk a TV2-nek, és eredetileg is ez volt az elsődleges céljuk, amit teljesítettek. Az utolsó napjuk volt a legkeményebb, nemcsak lelkileg, hanem fizikális szinten is.

Krisztián szintén szerzett pár sérülést, ami miatt orvosi ellátásra volt szüksége. Voltak pillanatok, amikor üvöltött a fájdalomtól, de folytatta, és mindent megtett azért, hogy valahogyan továbbjussanak, folytassák a játékot, amit annyira szerettek.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.