Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Ma este kezdődik a Sztárban Sztár All Stars, Tóth Gabi nyitja a műsort

A TV2 szombat este indítja útjára a Sztárban Sztár All Starst, ami az év egyik legnagyobb durranása lehet.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

A TV2 nem viccelt, 24 olyan sztárt győzött meg a műsor kapcsán, akik korábban már szerepeltek a Sztárban Sztárban. Voltak, akik nemet mondtak, míg Tóth Andi például átigazolt az RTL-hez, de így sem panaszkodhatunk.

Döbbenetesen erős a névsor, a női mezőny illetően különösen. Már azt is tudni, hogy Tóth Gabi nyitja a műsort az exével, Trap Kapitánnyal, akik párbajozni fognak. Gabi nem volt túlzottan boldog, hogy ők kezdenek, hiszen mindig az első fellépőnek van a legnehezebb dolga, legalábbis papíron. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Többek között Gubik Petra, Opitz Barbi, Sári Évi, Oláh Ibolya is színpadra lép, míg a zsűriben ott lesz Stohl András, Liptai Klaudia, Lékai-Kiss Ramóna, illetve a másik nagy visszatérő, Hajós András is, aki még mindig nagyon népszerű karakter.

A Sztárban Sztár All Stars első élő műsora 19 óra 15 perckor kezdődik Tilla műsorvezetésével, melynek ideje alatt 12 sztár fog énekelni. Hosszú estére készülhetünk, ugyanis 23 óra 30 percig tart a műsor, és szenzációs átalakulások várnak ránk.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.