Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,97 Ft
Euró
394,55 Ft
Font
468,89 Ft
Bitcoin
62,073 $

Mikes Anna: „Hogy lehetünk ennyire szerencsétlenek?”

Krausz Gábor és Mikes Anna szinte biztos volt abban, hogy rögtön kiesnek az Ázsia Expresszből, miután lehetetlen helyzetbe kerültek.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Ma este kiderül, ki az a páros, akinek rögtön pakolnia kell, és véget ér számukra az Ázsia Expressz. Krausz Gáborék és Zámbó Krisztiánék már biztos párbajozók, rövidesen pedig arra is fény derül, ki a harmadik duó, aki csatlakozik hozzájuk.

A többiek pedig Ördög Nórival közösen várják azt a két párost, akik tovább fognak jutni. Drámai csata várható, és noha Krausz Gáborék sokáig az élen álltak a hajsza előtt, megtört a lendületük, és most már azért kell küzdeniük, hogy egyáltalán játékban maradjanak. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Nem jók az előjelek, mert ugyan gyorsan találtak fuvart, totálisan ellenkező irányba haladtak. Ez volt az a pont, amikor azt gondolhatták, mindennek vége, és egy héttel a rajtot követően indulhatnak vissza Budapestre.

Hogy ez így lesz vagy sem, nem tudni, pár óra múlva megtudhatjuk, mi történt, és talán azt is, mikor csatlakozik a mezőnyhöz L.L. Junior és akkori párja. Illetve milyen körülmények között, hiszen a többiek egy ideje már versenyeznek, addig a rapperék már most minimum egy hét előnyben vannak.