Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,13 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,09 Ft
Bitcoin
60,684 $

Szentkirályi Alexandra fájdalmas listát küldött Karácsony Gergelynek

Szentkirályi Alexandra újabb és újabb pontokra mutat rá, melyek alapján bátran jelenti ki, hogy Karácsony Gergely nem alkalmas Budapest vezetésére.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra a héten hőfokot ment mérni a budapesti metrókban, és nem lepte meg, amit ott tapasztalt. Röviddel ezután Karácsony Gergely kijelentette, márpedig ő nem felelős azért, hogy a metró lassan inkább szauna nyáron, mint közlekedési eszköz. Szerinte a Fidesz tehető felelőssé a helyzetért, a kialakult körülményekért.

Szentkirályi sajnálattal látta azt, hogy az elmúlt években számos kerület maga végzett el bizonyos feladatokat, melyeket eredetileg a Karácsony vezette vezetésnek kellett volna megtennie. Többek között emiatt is élesen kritizálja Karácsonyt, aki semmilyen körülmények között nem tart jó vezetőnek. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

„Budapest nagy város, csak a budapestiek, a kerületek és a főváros jól összehangolt közös munkájával lehet mindannyiunk olyan otthona, amilyennek azt szeretnénk. Sajnos az elmúlt években számos kerület maga végzett el olyan feladatokat, oldott meg olyan problémákat, amiket a fővárosnak kellett volna.”

A hulladék is gondot jelent

A hulladékok problémája is olyasvalami, ami nehéz ügy Budapesten. Ezzel együtt a felújítások és a közlekedési fejlesztések ugyancsak ide tartoznak, miközben Budafok-Tétény önkormányzata például önerőből 11 zebrát csinált Budapest helyett 75 millió forintból.

„Hulladékgyűjtés, épület felújítások vagy közlekedési fejlesztések, csak néhány példa. Ahogy csak egy a sok közül Budafok-Tétény is, ahol az önkormányzat 11 zebrát csinált meg a főváros helyett, összesen 75 millió forintból.” – írta Szentkirályi Alexandra a Facebook oldalán.

Szentkirályi Alexandra hálás ezen polgármestereknek, akik tettek a kerületükért, és igyekeznek minden lehetséges eszközzel megoldani a problémákat. Nem minden kerületben érezhető, számos vezető vehetnek például ezen polgármesterekről.

„Ezek a polgármesterek, ezek a kerületek megértették, hogy várost vezetni nem játék, hogy a budapesti emberek problémáira megoldást kell találni. Hogy kifogások helyett, dolgozni kell. Köszönjük!”