Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,72 Ft
Euró
394,06 Ft
Font
468,62 Ft
Bitcoin
63,544 $

Csak úgy repkednek a magyar érmek a paralimpián, Konkoly Zsófia aranyérmes vegyesúszásban

Konkoly Zsófia igazi legendává vált az újabb paralimpiai aranyérmével.

...svg content...Fotó: A győztes Konkoly Zsófia (k), a második helyezett ausztrál Lakeisha Patterson (b) és az olasz Vittoria Bianco (j) a 2024-es párizsi nyári paralimpiai játékok női 400 méteres gyorsúszás S9-es kategóriájának eredményhirdetésén a nanterre-i Paris La Défense Arénában 2024. augusztus 29-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az úszó Konkoly Zsófia aranyérmet szerzett csütörtökön az S9-es sérültségi kategória 200 méter vegyes számában a párizsi paralimpián.

A 22 éves pécsi versenyző – aki egy hete 400 gyorson is nyert Párizsban – a délelőtti előfutamokból a legjobb idővel került az esti döntőbe, amelyben nagy csatát vívott a Tokióban mögötte harmadik spanyol Nuria Marques Sotóval, de végül 88 századdal ő volt a gyorsabb. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Konkoly Zsófia pályafutása hatodik paralimpiai érmét szerezte, eddig 3 arany, 2 ezüst és 1 bronz a mérlege. Párizsban övé a hetedik magyar érem és az első után a harmadik arany is.

MTI

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Már tudni, mikor élesíti a Google az Android 15-öt

Már nem kell egy egész hónapot várni arra, hogy a Google kiadja a Pixel-telefonokra az új operációs rendszerét, a többi mobilgyártót illetően viszont még egy kis időbe telik mindez.