Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Ázsia Expressz: Dietz Guszti ezt most nagyon bevállalta (videó)

Dietz Guszti kizárólag Laky Zsuzsi miatt vállalta be olyasvalamit az Ázsia Expresszben, amitől nagyon tartott a forgatások előtt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Dietz Guszti az elmúlt napokban negatív főszereplővé vált az Ázsia Expresszben a kirohanásai miatt. Laky Zsuzsi tisztázta, boldogságban élnek odahaza már 16 éve, és Guszti a legkisebb mértékben sem erőszakos vele.

Egyes kommentálok mást gondolnak, és durva állításokat tesznek a volt sportolóról, akinél volt egy pont, amikor nagyon elege lett, igazi csicskának érezte magát. Sőt, nem sokkal később fel akarta adni a versenyt, de szerencsére ez nem történt meg. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Olyannyira nem, hogy másnap nagy lendülettel folytatták tovább a versenyt. Sokat nem kellett várnia Gusztinak arra, hogy az egyik legnagyobb félelmével nézzen szembe, mert nagyon tartott attól, hogy gusztustalan dolgokat kell megennie.

Válaszút elé érkezett, és azt mondta, kizárólag Zsuzsi miatt teszi/eszi meg, annyira szereti őt. Amennyire tartott a tojás ízétől, annyira volt „ízletes”, legalábbis ahhoz képest biztosan, amit várt, bár odahaza nem fogja keresni a finomságot.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.