Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Szuperjacht-tragédia: szívszorító részletek az áldozatok utolsó perceiről

Rémisztő részletek derültek ki a halálos áldozatok utolsó perceiről.

...svg content...Fotó: Unsplash/redcharlie
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az olasz média jelentései szerint Jonathan Bloomer, felesége, Judy Bloomer, Chris Morvillo és felesége, Neda Morvillo megfulladtak egy légbuborékban, mivel elfogyott az oxigén. A tragédiában összesen 7 ember vesztette életét, amikor a szuperjacht augusztusban elsüllyedt Olaszország partjainál.

Sajtóértesülések szerint az áldozatok Mike Lynch brit tech-vállalkozóval keltek útra, hogy megünnepeljék, hogy júniusban az Egyesült Államokban felmentették a csalás vádja alól, ám a szuperjacht egy heves viharba keveredett. Lynch, 18 éves lánya, Hannah Lynch és a jacht séfje, Recaldo Thomas is életét vesztette. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A La Repubblica információi szerint amikor a hajó elsüllyedt, Mr és Mrs Bloomer is megfulladt, mivel elfogyott az oxigénjük. A boncolás során nem találtak vizet a tüdejükben, ami arra utal, hogy azért haltak meg, mert a kabinjuk megtelt szén-dioxiddal és elfogyott az oxigén.

A búvárok, akik a holttesteket kiemelték, a kabinok bal oldalán találták meg őket, ami a nyomozók szerint arra utalhat, hogy ott próbáltak levegőhöz jutni, mivel a szuperjacht a süllyedés közben jobbra dőlt. Lynch felesége, Angela Bacares 14 másik emberrel együtt túlélte a balesetet.