Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Vitézy Dávid Lázár János után Karácsony Gergelynek ment neki

Vitézy Dávid ezúttal Karácsony Gergelynek ment neki, nem elégedett a látvánnyal a Keletinél, de ez csak egy a sok közül.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Vitézy Dávid Facebook oldala az elmúlt időszakban javarészt Lázár Jánosról szólt. Megjegyezte, nincs semmi személyes abban a „hadjáratban”, amit a miniszter ellen folytat, csupán nem elégedett azzal, amit a MÁV-nál lát, tapasztalt, és aggódik.

Karácsony Gergelyről sem feledkezett meg, aki éppen hogy csak legyőzte őt a választásokon. Közel állt hozzá, hogy Karácsony rendkívül nehéz helyzetbe kerüljön a politikai pályáján, de ezzel most újabb 5 évre kapott stabil munkahelyet Budapest élén.

Vitézy Dávid többek között a Keletivel sem elégedett, ahol kiszáradt fák fogadták, illetve egy olyan buszmegálló, amire nehezen lehetne azt mondani, hogy Európa ékköve lenne. A megoldás enyhén szólva is látványtalan, még akkor is, ha van funkciója.

„Kiszáradt fák, mellettük a rémesen ronda, műanyagszalagos fővárosi hűsítő szigetnek nevezett fémtraverzek, a város egyik legforgalmasabb buszmegállójában. A felirat a szokásos Karácsony-propaganda: Budapest adja. Tudom-tudom, nincs pénz, csak 200 millió cégvezetői jutalomra, másra sose. Mi lenne, ha nem lenne klímavészhelyzet?” – tette fel a kérdést Vitézy Dávid a Facebook oldalán.