Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Dietz Guszti drámai vallomása az Ázsia Expresszben: máris feladja az egész játékot?

Dietz Guszti úgy érzi, kevés az Ázsia Expresszhez, és erősen azon gondolkozott, hogy máris feladja a játékot.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Tömegével kapja a kritikákat Dietz Guszti, Laky Zsuzsi párja, aki igyekszik megvédeni a férjét. Egy hosszabb posztban írt arról, hogy Guszti nem agresszív, de azt elismeri, nem mindig reagálta jól le a helyzeteket az Ázsia Expresszben.

Többen ledöbbentek Guszti viselkedésén, ahogyan Zsuzsival beszél, aki 16 éve a párja. Csak úgy zúdulnak rá a kritikák, és könnyen lehet, ez csak a kezdet, mert legutóbb minden eddiginél jobban kiakadt, és úgy érezte, olyan, mintha egy csicska lenne. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez csak olaj volt a tűzre a nézőknél, addig Krausz Gábor szintén erősen azon gondolkozott, hogy feladja a játékot. Haza akart menni egy rosszul sikerült nap után, Mikes Anna pedig közölte vele, hogy ez csak egy játék, egyszer fent, máskor pedig lent.

Guszti úgy fogalmazott, kevésnek érzi magát ehhez a versenyhez, és szerinte „komolyabb palik” kellenek oda. Őszintén beszélt arról, hogy úgy érzi, nem megy neki, elfogyott, fáradt, éhes, és az is furcsa számára, hogy könyörögjön egy szállásért, bár tudta jól, miről szól ez a műsor.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.