Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Minden eddiginél jobban kiakadt Dietz Gusztáv az Ázsia Expresszben (videó)

Nem mindenkinek szimpatikus az, ahogyan Dietz Gusztáv viselkedik az Ázsia Expresszben, noha még mindig csak a verseny legelején járunk.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Dietz Gusztáv stílusa nem mindenkinek ment át, és mivel igen hamar elszakadt nála a cérna, rengeteg kritikát kap. Sokaknak nem tetszett az, ahogyan a feleségével, Laky Zsuzsival beszélt a kamerák előtt, aki emiatt az Instagram oldalán kvázi egy hosszú közleményben védte meg férjét.

Sokat nem kellett várni az újabb kiadásra, Gusztáv minden eddiginél erőteljesebben mondta el a véleményét, csicskának érezte magát. Rettentő dühösnek tűnt, és folyamatosan csak mondta és mondta a magáét. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A káromkodás sem maradt el a részéről, ami ugyancsak megosztja az embereket. Vannak, akik mellé álltak, sokan viszont nem, és elítélik ezt a fajta stílust, beszédet, viselkedést, főleg Zsuzsi miatt. „Egy rossz csicskának érzem magam, az megvan? Egy rossz csicskának.” – mondta egyenesen a kamerába a forgatás során.

Leginkább azzal volt gondja, hogy nem kapott enni. Szerinte, ha már ilyen hajtós napjuk van, akkor nyugodtan kaphatta volna valamit, de jegyezzük meg, a többiek is hasonló kihívásokkal néznek szembe, és pontosan tudhatták, mi vár rájuk.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.