Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Tóth Andi került a Joy magazin címlapjára

Az énekesnő remekül fest a fehér, csillogó miniruhájában, büszkén és magabiztosan néz a kamerába.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Majkáék mellett Tóth Andi is ott lesz az X-Faktor zsűritagjai között, az új évadra pedig már nem kell sokat várni, pár nap múlva debütál az RTL-en. De az első jelenetek már meg is érkeztek a válogatóról, amelynek kapcsán ebben a cikkben írtunk bővebben. Tóth Andi sem hitt a füleinek, emellett sok vicces pillanata volt.

Az énekesnő számára a zsűrizés azt jelenti, hogy újabb nagy álma válik valóra, hiszen tehetségekkel foglalkozhat, támogathatja és segítheti őket, amiben mindig is ki szerette volna próbálni magát. Ő maga viszont az éneklést továbbra sem folytatja, amit egy cseppet sem bán, úgy érzi, jó döntés volt ideje korán visszavonulni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ettől függetlenül továbbra sem távolodott el a zenétől, az mindig közel fog állni a szívéhez. Az X-Faktorban pedig új impulzusokat szerezhet, emellett a divat iránti szenvedélyének is hódolhat. Nemrég egyébként egy nagyon látványos, vonzó szettben fotózták, ami remekül állt neki. Aki szeretné megtekinteni, a fotók itt érhetők el.

Most pedig Tóth Andi Instagram-oldalán jelent meg néhány fotó, amelyen egy fehér, csillogó, mélyen dekoltált miniruhában látható. Csodás alakjához remekül passzol a különleges darab, amit egy fehér magassarkúval és egy igazán hangsúlyos szemsminkkel egészített ki. A frizurája pedig lágyan omlik a hátára, fényes tincsei vonzzák a szemeket.

Mint kiderült, az énekesnő felkerült a Joy címlapjára, ami igazán nagy dolog, a vele készült interjúból pedig több dolgot is megtudhatnak a lap olvasói. Például azt, hogy Tóth Andi úgy fogalmazott: „Nem hajtok fejet senki kedvéért. Ez vagyok én”. A címlap kétségtelenül szuper lett, a kommentszekcióban sokan megdicsérték, mint ahogy az énekesnőt is.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.