Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,93 Ft
Euró
400,51 Ft
Font
480,93 Ft
Bitcoin
61,420 $

Felszántotta az M3-as autópályát egy kamionos, majd az árokba borult (videó)

A sofőr valószínűleg elaludhatott, de szerencsére nem esett komolyabb baja.

...svg content...Fotó: Facebook/MKIF Zrt.
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. a hivatalos közösségi médiás oldalán tett közzé egy hajmeresztő videót, amelyen az látható, hogy egy külföldi kamionos az M3-as autópálya Babati pihenőhelyénél okoz balesetet.

Mint az a megosztott felvételen látható, a sofőr hosszú métereken keresztül darálta maga előtt a szalagkorlátot, majd az árokba borult. Az MKIF szerint a kamion vezetője valószínűleg elaludhatott, de szerencsére nem esett komolyabb baja. Soron kívül Videón Orbán Viktor meglepetés családlátogatása (videó)

A Facebook-bejegyzésben kiemelték: egy ilyen baleset több napig tartó helyreállítási folyamatot eredményez, ami folyamatos torlódásokkal jár. A balesetben a növényzet és a szalagkorlát is megsérült, utóbbit csaknem 300 méteren keresztül kellett kicserélni.

Mint kiderült, a kamion roncsait egy éjszaka alatt tudták kiemelni a szakadékból, s a mentési munkálatok idejére a pálya érintett szakaszát is le kellett zárni – írta meg az Index az MKIF nemrég megjelent beszámolójára hivatkozva.

De hétfőn is súlyos kamionbalesetről érkezett hír: akkor egy kisbusz karambolozott egy kamionnal Versend és Borjád között, ami miatt lezárták az érintett útszakaszt. Múlt pénteken pedig fontos híreket kaptak a kamionosok a hőség miatt, a részletekre ebben a cikkben tértünk ki.

Több márkánál durván emelkednek a biztosítási, különösen a cascodíjak

Széles skálán mozognak az árváltozások, a 30% feletti drágulástól az enyhe csökkenésig.

Gyurcsány Ferenc szerint tény, hogy vele jobb volt a magyar embereknek

Miközben a DK támogatottsága rendkívüli mértékben zuhant, és 2026-ban várhatóan még a parlamentbe is nehéz lesz bejutniuk, Gyurcsány Ferenc azt bizonygatja, hogy márpedig vele jobb volt az ország.