Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,086 $

A tengerbe zuhant egy helikopter az Arab-tengeren négy emberrel a fedélzetén

A helikoptert eredetileg azért küldték a helyszínre, hogy egy súlyosan megsérült legénységet mentsenek ki egy tartályhajóról, ám a helikopter is balesetet szenvedett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Edoardo Bortoli A kép illusztráció.
Ázsia

Takács Petra

Szerkesztő

Helyi beszámolók szerint eltűnt az Indiai Parti Őrség (ICG) legénységének három tagja, miután hétfőn az őket szállító helikopternek kényszerleszállást kellett végrehajtania. A helikoptert eredetileg azért küldték a helyszínre, hogy kimenekítsék egy tartályhajó súlyos sérüléseket szenvedett legénységét az Arab-tengeren.

A helikoptert este 11 órakor küldték a helyszínre, hogy evakuálják a Hari Leela tartályhajó fedélzetén tartózkodó, súlyos sérüléseket szenvedett legénységet, a gudzsaráti Porbandartól mintegy 45 kilométerre a tengeren. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Csakhogy a helikopter, fedélzetén négy emberrel kényszerleszállásra kényszerült, melynek során a tengerbe zuhant. A parti őrség tájékoztatása szerint a legénység egyik tagját már megtalálták, három embert továbbra is keresnek.

A keresési és mentési műveletek során négy hajót és két repülőgépet is bevetettek, s megtalálták a lezuhant helikoptert is. Egyelőre nem ismert a megtalált személy állapota, az eltűnteket pedig továbbra is keresik.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Szentkirályi a Magyar-Vitézy-Karácsony tervéről: „Lepaktáltak, mert hatalomért és pénzért bármire képesek”

Szentkirályi Alexandra is reagált a 444 cikkére, ami szerint Magyar Péter Vitézy Dávidot ültetné be Karácsony Gergely vezetésének egyik legfontosabb székébe, méghozzá főpolgármester-helyettesként, amit korábban szinte kizárt a főpolgármester a választások miatt.