18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megdöbbentő és felkavaró körülmények egy kecskeméti kínai étteremben (videó)

A kormányhivatal azonnal bezáratta a kecskeméti kínai éttermet, ahol súlyos hiányosságokat tártak fel a szakemberek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy kecskeméti kínai étteremben tartottak ellenőrzést, majd a jelzésük nyomán a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal bezáratták a helyet, amivel számos ember egészségét óvhatták meg.

Kiderült ugyanis, hogy az étteremben az ételek készítésére igénybe vett gépek mögött romlott ételmaradványok voltak, a hűtőkből pedig rovarok másztak ki, míg a berendezések alatt elhullott rágcsálótetemet találtak. Soron kívül Elvenné a szavazati jogot a Jobbik azoktól, akik nem járták ki a nyolc osztályt

Végül azonnal elrendelték az étterem bezárását, illetve az élelmiszer-alapanyagok megsemmisítését. A közlemény szerint a NAV hatáskörébe tartozik a jövedéki kis- és nagykereskedők ellenőrzése.

A hatóság vizsgálja a működés feltételeinek meglétét, a jövedéki termékek tárolására és értékesítésére vonatkozó előírások betartását, a jövedéki termékek származását, a zárjegyek és tételazonosítók meglétét, azok megfelelőségét és a beszerzésükre vonatkozó szabályok betartását.

Liner/MTI