Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Megyeri Csilla drámai bukása a Kalandra Falból az exével (videó)

Megyeri Csilla itt még együtt volt Molnár Zsolttal, közösen forgatták le a Kalandra Fal! új évadát az RTL-nél.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, útjára indult a Kalandra Fal!, az RTL új műsora, benne Majkával, Sebestyén Balázzsal, Istenes Bencével és Pápai Jocival. A többiek pedig a celebek, akik egymással versenyeznek.

A csapatok három főből állnak, és vannak meglepetésvendégek is. Elsőként Kiszel Tünde tűnt fel ebben a formában a képernyőn, akinek nagyon örültek, és természetesen az aktuális naptár sem maradhatott el, amit dedikált formában kapott meg Majka és Balázs. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Rácz Jenő csapata jutott tovább, de csak neccesen. A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP sztárjának szintén volt egy nagyobb esése a feleségével. Nem értették meg egymást, aminek az lett a vége, hogy a medencében landoltak.

Senki sem maradt szárazon, nagy volt a hangulat, amiről Megyeri Csilla és az akkori párja, Molnár Zsolt is gondoskodott. Érdemes megnézni a felvételt, ahogyan Csilla elszámítja magát, majd végül a vízben landol, miközben mindenki nevet.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.