Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Kiszel Tünde megjelent a Kalandra Falban, Majka és Balázs nagyon örültek (videó)

Meglepetésvendége is volt a Kalandra Fal első adásában, amit Majka és Sebestyén Balázs vezetett, kiegészülve Pápai Jocival.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Elrajtolt az RTL új műsora, a Kalandra Fal!, amiben már Majka, Sebestyén Balázs és Istenes Bence a műsorvezetők. Pápai Joci pedig segítőként van jelen, mint Kabát Péter a Nyerő Párosban Balázs oldalán, aki ezúttal külön műsort kapott.

Az első adásban Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri is ott voltak. Végül továbbjutottak Megyeri Csilláék ellen, aki még az akkori párjával szerepelt a műsorban. Akárcsak a Nyerő Párosban, itt is hozták a kötelezőt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Arra azonban nem számíthattunk, hogy Kiszel Tünde besétál , kezében két naptárral, amiket ajándéknak szánt Majkának és Sebestyén Balázsnak. Tünde boldogan, viccesen reagálta le a helyzetet, majd jöhetett az extra feladat.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.