Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Ázsia Expressz: ez gyors volt, máris keményen kiakadt az egyik sztár (videó)

Sokat nem kellett várni arra, hogy Dietz Guszti kiakadjon, hamar csendre intette a párját, Laky Zsuzsit, aki már jól ismeri őt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Laky Zsuzsi, a Farm VIP korábbi sztárja, aki esélyes is lehetett volna, most az Ázsia Expresszben látható. Ez egy még keményebb verseny, ráadásul a párjával közösen vágott neki a felejthetetlen kalandnak, ami keményen ígérkezik.

Arra azonban Zsuzsi sem számított, hogy Guszti ennyire gyorsan kikel magából, függetlenül attól, hogy a 16 év alatt volt alkalma megtanulni ezeket a kirohanásokat. Furcsa, de Guszti már az első éles versenynapon kiakadt, és nem kicsit. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Egymás után intette csendre Zsuzsit, és nem éppen a legkedvesebb stílusban. Össze kell szednie magát, mert valóban csak a legelején járnak, és ha már most dolgozik benne a feszültség, annak aligha lesz jó vége, erre figyelnie kellene.

Ráadásul a vita miatt még több időt buktak, össze-vissza mentek, addig a többiek közül már messze jobban álltak. A magas hőfok sem segített, és Gusztit az is zavarta, hogy nem evett, és ő tekerte a furcsa szerkezetet.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.