Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Halálra gázolt a vonat egy 16 éves fiatalt Gyálon, a telefonját nyomkodta

Zenehallgatás közben gázolt halálra a vonat egy 16 éves fiatalt, akinek ez az életébe került, míg pénteken egy 14 éves lány futott ki az érkező szerelvény elé.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Telefonját nyomkodva és zenét hallgatva halt meg egy 16 éves fiatal hétfőn, az országos tanévkezdés napján. Egy labirintkorláttal ellátott vasúti átjáróban történt a tragikus incidens, ami a fiatal életébe került.

A MÁV számtalanszor felhívta már a fiatalok, az idősebbek figyelmét, hogy legyenek körültekintőek. Sokan még ma is élhetnének, ha kicsit figyelmesebbek, pénteken például egy 14 éves lány szaladt át a tilos jelzés ellenére az érkező vonat előtt, és rajta sem lehetett már segíteni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„A MÁV idén már sokadik alkalommal hívja fel a figyelmet arra, hogy a vasúti síneken való figyelmetlen átkelés és a szabályok megszegése könnyen halállal végződhet, vagy súlyos, maradandó sérüléseket okozhat. A MÁV legfontosabb vasútbiztonsági üzeneteit közvetítő balesetmegelőző kisfilmeket az Oktatási Hivatal segít eljuttatni az iskolákba, de a szülők közreműködését is kérik a fiatalok felkészítésében.” – írja a MÁV, aki részvétét fejezte ki a balesetben elhunyt fiatalok családjainak.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.