Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Képeken a zuglói baleset, szívszorító fotókat tett közzé a katasztrófavédelem

Noha nem egy versenyre készültek a képek, az internet népe szerint egy díjnyertes alkotás született a váratlan baleset következményeiről.

...svg content...Fotó: Facebook/FKI
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, szombat délután 16 óra környékén baleset történt Zuglóban, az Erzsébet királyné útján: egy autó felhajtott a járdára, majd egy fának és egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset idején egy nő és kislánya épp a helyszínen sétált, amikor a fa rájuk dőlt.

Úgy tudni, az autó sofőrje nem sérült meg, ugyanakkor a nő és kislánya igen. A baleset kapcsán a katasztrófavédelem hétfőn közzétett egy bejegyzést hivatalos Facebook-oldalán, s egy megható szöveggel idézték fel a történteket. Soron kívül Másodszor is elkésett az ATV ismert műsorvezetője, távozik a csatornától

A bejegyzéshez több fotót is csatoltak, köztük azt, melyen az egyik életmentő a kislányt kezét fogva nyugtatja őt:

„Ezt nem lehetett előre tudni. Erre nem lehetett előre készülni.
Ők éppen arra jártak, pont ott voltak, pont akkor, amikor nem kellett volna.
Nagyon sajnáljuk, ami történt.
Fogjuk a kezed, amíg anyukádat ellátják. Ne félj. Te csak ne félj.
Fának, majd oszlopnak ütközött egy autó Budapest XIV. kerületében szombaton délután, az Erzsébet királyné útján, a Stubnyai utca közelében.
A fa egy éppen arra járó nőre és gyermekére dőlt.
A fővárosi hivatásos tűzoltók a baleset helyszínén segítettek a sérültek ellátásában, majd áramtalanították az oszlopnak csapódott járművet.”

Kiderült, tavaly összesen mennyi pénzt hozott Kína Magyarországra

Hatalmas összegekben fektettek be a kínai cégek Magyarországon 2023-ban, amit most számszerűsített a kormány Varga Mihály pénzügyminiszter által.