Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Totális dráma a Sztárboxban: Nemazalány feladta, Hódi Pamela simán nyert

Nemazalány és Hódi Pamela csaptak össze egymással a Sztárbox idei szezonjában, ami komoly meccset ígért.

...svg content...Fotó: RTL/SajtóKlub
Showtime

Kiss László

Szerkesztő

Súlyos és durva kiütéssel indult a Sztárbox 2024-es évada, Miller Dávid nem kegyelmezett Varga Ádámnak, akire hatalmas csapatást mért. Hamar sejteni lehetett, hogy ez lesz a vége, de az első menetet még kibírta Varga. A második menet elején viszont jött a KO, és Ádám magatehetetlenül rogyott össze.

Az este legjobban várt mérkőzését Nemazalány és Hódi Pamela vívta meg egymással a női mezőnyből. Mindkét sztár sokat készült, és csúcsformába hozták magukat, külsőleg is, aminek a férfi nézők igazán örültek, míg sok nő csak irigykedett. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nemazlány felkészülése nem volt hisztimentes, volt olyan pillanata is, amikor azt gondolta, feladja ezt az egészet. Eleinte még megütni sem akarta az ellenfelét az edzéseken, majd átfordult benne valami, és egyre keményebben, koncentráltabban kezdett el bokszolni, rá sem lehetett ismerni.

Nemazalány feladta a meccset

Pamela szintén hisztizett, kiabált, és elismerte, igen gyenge állóképességgel vágott neki a felkészülésnek. Elárulta, sokat sírt, nem kevés mélypontot élt át, de arról nem volt szó, hogy feladná, inkább csak többet és többet akart magából kihozni.

Egyértelműen Hódié volt az első menet, rúgás miatt még figyelmeztetni is kellett Nemazalányt, aki nemigazán tudott mit kezdeni az ellenfelével. Pamela még simábban hozta a második menetet, Nemazalány hamar elfáradt, addig a riválisa bírta a tempót, és sokkal jobban is mozgott.

A harmadik menetben alig állt a lábán az énekesnő, kisebb csoda, hogy nem ütötte ki Pamela. Bármennyire kérlelték Fannit, nem akart visszatérni a következő menetre, feladta, bár így sem volt kérdés, ki a jobb. Pamela úgy nyilatkozott az RTL-nek, nem gondolta, ennyi erő lesz Nemazalányban, így gratulált neki.