Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Súlyos kiütéssel indult a Sztárbox új évada, durva volt

A Sztárbox 2024-es évadának első mérkőzését Miller Dávid és Varga Ádám vívta meg egymással a ringben.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

A Sztárbox mezőnye csak részben volt teljes, mert Pápai Joci és Henry Kettner is feladta egy sérülés miatt. Az RTL készülhetett egy hasonló helyzettel, mert mindig benne van a pakliban egy váratlan sérülést. Arra azonban talán ők sem számítottak, hogy rövid időn belül ketten esnek ki a sorból.

Miller Dávid és Varga Ádám azonban egészséges maradt, ráadásul egymással csaptak össze. Mindketten sokat készültek erre, és előzetesen sokan arra számítottak, hogy Dávid simán verni fogja Ádámot a meccs alatt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Kemény volt az első menet, szó szerint egymásnak estek, nem sokat védekeztek, sok ütést szedtek be. Voltak pillanatok, amikor úgy tűnt, Ádám hamar padlóra került, de állta a sarat, durva ütéseket bírt ki.

A második menet alig pár másodpercig tartott, Ádám egy rendkívül kemény pofonba nézett bele, majd szó szerint eldőlt. Igazi KO volt, az orvosi stábnak kellett beavatkoznia, szerencsére Varga már jól van, relatíve gyorsan magához tért.

Ádám bocsánatot kért az edzőjétől, mert nem tartotta be, amit kért. Tudta, hogy védekeznie kellene, viszont annyira begőzölt, hogy nem tartotta fent a kezeit, aminek meglett az eredményre, és ezt sajnálja is, más tervei voltak.