Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Máris kivételeztek a nézők Krausz Gáborékkal az Ázsia Expresszben (videó)

Várható volt, hogy Krausz Gáborék kapják a legtöbb szavazatot, így igazi kényelemben volt részük az Ázsia Expressz első pillanataiban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Kezdetét vette az Ázsia Expressz új évada, benne a sztárokkal, köztük Krausz Gáborral és Mikes Annával. Rögtön kivételeztek velük a nézők, ugyanis ők kapták a legtöbb szavazatot, így nem kellett evezniük.

Míg a mezőny többsége nagy utat tett meg a Fülöp-szigeteken a vízen, addig Gábor és Anna motorcsónakkal köthetett ki egy szigeten. Úgy döntöttek, Cserpeséknek adják a másik könnyítést, így ők is motorcsónakkal utazhattak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nem volt mindenki ilyen szerencsés, Sáfrány Emese és Béres Anett kapta a legkevesebb szavazatot, ami miatt csak egy tutajt kaptak. Szenvedtek rendesen, és ez még csak a kezdet, nagyon az elején járunk a kihívásoknak, lesz dráma bőven.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.