Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Schobert Norbi megmutatta a régi BMW-it (fotók)

Schobert Norbi már a 90-es években is új BMW-vel járt, miután befutott edzőként, sztárként dolgozott.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi mindig is szerette a luxusautókat, szerelmesei ezeknek az autóknak. Jelenleg is egy igen komoly BMW-t vezet, de hosszú éveken át más márkákat favorizált. Egy ideje a Mercedes típusaival láthattuk, ám most BMW-vel jár.

A legújabb posztjában feltűnnek azok a BMW-k is, amiket még a kezdetekkor vásárolt. Már a 90-es években is BMW állt a parkolójában, nem is akármilyen. Szerettük ezeket a típusokat, melyek ma is megállják a helyüket. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

„Én is átlapoztam a 23-25 éves, papírképes fotóalbumot. Megtaláltam a képet az első, közös Danone roadshow-ról, ami alatt összejöttünk Rékával. Az első randinkról, Visegrádról. Az első képünk Cancunból, ahol megkértem a kezét.” – írta nosztalgikus hangulatban Schobert Norbi az Instagram oldalán.

Szép emlékek a múltból

„A Miramare hotel teraszán állunk. A hotel azóta már csak egy gödör, mert elsodorta a hurrikán, de mi mégis együtt vagyunk. A világ legerősebb ereje a szeretet. Megtaláltam a képet az első komoly autómmal és voltam még gladiátor fitness edző is.”

Nagyon gyorsan eltelt ez a 23 év Norbi számára, akárcsak az előző 5. Sosem tudni, mennyi van hátra, emiatt is igyekszik minden pillanatot úgy megélni, ahogyan azt kell, és ebből nem szabad igazán engedni.

„ 23 év úgy ment el, mint az előző öt. Arra gondolok, hogy az életben mit érsz el, mire viszed, milyen rangos elismerést kapsz, mennyi vagyonod van, a nap végén mindegy. Egyrészt nem tudod, hogy 30 napod, vagy még 30 éved van hátra. Másrészt mindenkinek van ilyen fotóalbuma, hangok, pillanatok, ölelések, illatok a fejben, a szívben, a lélekben. Csak az a Tiéd. Erre tanított meg az elmúlt 23 év, főleg az elmúlt kettő….”

Biztonsági őrök vertek össze vendégeket egy budapesti szórakozóhely előtt

Újabb visszaélés történt a biztonsági őrök körében, akikre most végrehajtandó börtön- illetve fegyházbüntetést kértek.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.