Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,02 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
474,21 Ft
Bitcoin
63,185 $

Vasárnap este kezdődik a TV2-n az Ázsia Expressz, ez kemény lesz

Eljött a nagy nap, ugyanis útjára engedi a TV2 az Ázsia Expressz legújabb évadát, aminek jeleneteit még az év elején rögzítették a világ másik felén.

...svg content...Fotó: TV2
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Nem kell tovább várnunk, kezdetét veszi az Ázsia Expressz 2024-es évada, aminek ezúttal is Ördög Nóri a műsorvezetője, akárcsak a korábbi évadokban. A sztárok névsora viszont változott, nagy neveket sikerült meggyőzni.

Tilla például Stohl Andrással vágott neki a kalandnak, míg Béres Anett a legjobb barátnőjét, Sáfrány Emesét vitte el magával a világ másik felére. A szerelmesek sem maradtak ki a sorból, Krausz Gábor és Mikes Anna kéz a kézben haladtak. A séf elismerte, jobban örült volna, ha kevesebbet hisztizik, ráadásul egy alkalommal még fegyvert is fogtak rá. Soron kívül Szijjártó Péter szerint nagyon szomorú jövő várhat az emberiségre, ha ez így megy tovább

Drámai és fordulatos évad vár ránk, addig az RTL a Sztárboxot indítja útjára vasárnap este. Az Ázsia Expressz viszont hétköznap is jelentkezni fog új részekkel, így minden este garantált lehet a szórakozás a verseny alatt.

Az első adást vasárnap 19 óra 20 perctől vetíti le a TV2, majd a folytatás hétköznaponként jön 19 óra 55 perctől. Szóval ma az esti órákban jön a nyitány, amit érdemes lesz figyelni, igen hamar fordulatok következhetnek be.

Megdöbbentő részletek derültek ki Trump második merénylőjéről

Donald Trump második merénylője, aki végezni akart az USA volt elnökével, hosszú évekre kerülhet rácsok mögé.