Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Ma este kezdődik a Sztárbox: Hódi Pamela is ringbe száll

Ma este többek között az is kiderül, Hódi Pamela tovább tud-e jutni a következő körbe a Sztárboxban.

...svg content...Fotó: RTL/SajtóKlub
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő

A Sztárbox 2023-ban tért vissza egy nagyon hosszú kihagyást követően, majd a fináléban megerősítették, 2024-ben is lesznek bokszmeccsek. Várható volt, hogy több sztár fogunk látni a ringben, és új kategóriát is kaptunk.

Még mielőtt ringbe szállt volna a mezőny, két versenyző is feladta, mindketten egészségügyi okok miatt. Pápai Joci volt az első, aki kiszállt a projektből, de ígéretet tett arra, ha rendbe jön, vissza szeretne térni egy másik évadban. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Henry Kettner is hasonlóan járt, akinek az elmúlt fél éve a kemény munkáról szólt az edzőteremben, ami most így a kukában landolt. Nem vállalhatta a kihívást a sérülése miatt, Noszály Sándor pedig új ellenfelet kap.

Varga és Miller ugyancsak ringbe száll vasárnap este, bár a legjobban várt mérkőzést a lányok fogják vívni. Nemazalány, aki topformába hozta magát, Berki Krisztián volt párjával, Hódi Pamelával küzdhet meg a győzelemért.

Vasárnap 19 óra 30 perctől kezdődik a műsor a megszokott stábbal, benne Szujó Zoltánnal. Közel sem biztos, hogy olyan eredmények születnek, mint amire sokan számítanak, hiába gondolják nagyon esélyesnek például Hódit.