Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Arcporítóan vonzó bikinis fotók jelentek meg Fésűs Nellyről

Fésűs Nelly tipikusan az a sztár, aki több mint látványos formában tartja magát, és nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából.

...svg content...Fotó: Instagram/Fésűs Nelly
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Fésűs Nelly egy kiváló színésznő és énekes, aki országosan ismert. A 70-es évek elején született sztár egy ideje az 50-es éveiben jár, decemberben ünnepli az 53. születésnapját, de inkább néz ki egy 40-es évei első felében élő nőnek.

Vajtó Lajos nagyon büszke lehet a feleségére, aki a 90-es évek közepén kezdte meg színészi pályafutását. Bizonyos szempontból később kezdett, ugyanakkor nem maradt le semmiről, és igen nagy szerepeket osztottak számára az évtizedek alatt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ami pedig az aktuális formáját illeti, csak büszke lehet, nehéz szavakat találni rá. Egy újabb példa minden generáció számára, hogy bármit elérhetünk, amit csak akarunk, csak tenni kell érte, és ha megbecsüljük saját magunkat, az odakint is látszani fog.

„Imádom a tengert! Nincs hozzá fogható erő. Tiszteletet követel, de simogat. Lágy, és tomboló. Felfoghatatlan végtelenség.” -írja a posztjában Fésűs Nelly, aki nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából, és még mindig szenzációsan néz ki.