Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Újabb kegyetlen késes támadás történt Németországban, buszon támadt az utasokra egy nő

Egy 32 éves nő támadt késsel ártatlan emberekre egy nyilvános buszon Németországban péntek este.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kaisa-Marysia
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb szörnyű késes támadás történt Németországban, ezúttal a siegeni városi fesztiválra tartó buszon. Péntek este 19 óra 40 perc körül egy 32 éves nő késsel támadt rá az utasokra, akik közül hat embert súlyosan megsebesített, hárman pedig az életükért küzdenek.

A késes támadás idején a buszon legkevesebb 40 ember utazott, köztük gyerekekkel és fiatalokkal. A nő a jelek szerint véletlenszerűen szúrta meg az áldozatait, míg a szemtanúk megdöbbentő jelenetekről és sok vérről számoltak be. Úgy tudni, miután a buszvezető észlelte a támadást, igyekezett minél hamarabb megállni, és kinyitni az ajtókat, hogy az utasok elmenekülhessenek, megakadályozván ezzel egy még rosszabb forgatókönyvet. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Volt, aki véresen menekült le a buszról, míg mások a közeli erdőbe futottak hisztérikus állapotban. A Bild azt írja, először nem volt világos, hány elkövető volt a buszon, majd kiderült, egy nő felelős a támadásért. Az elkövető német állampolgár, amit a rendőrség is megerősített.

Lehetséges, hogy a késes támadó elmebeteg, drog vagy alkohol hatása alatt állt. Úgy tudni, nő nem volt ismeretlen a rendőrség előtt, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt került a látókörükbe.

Minden sérültet kórházban ápolnak, a súlyos állapotban lévőkről egyelőre nem adtak ki új információkat, míg a nőt letartóztatták. A támadást nem minősítették terrortámadásnak, de jelenleg is nagy erőkkel nyomoznak az ügyben.