Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Horváth Gréta lassan akár fitneszmodell is lehetne (fotók)

Horváth Gréta hétről hétre meglepi a rajongókat, és most megint olyan formában villant, hogy akár fitneszmodell is lehetne.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Horváth Gréta a fiatalkora ellenére annyi mindenen ment keresztül, mint sokan 50 év alatt sem. Volt padlón is, minden szempontból, de a testi és a lelki megpróbáltatások is csak arra késztették, hogy erősebbé, még önállóbbá váljon.

Végül sikerrel járt, enyhe túlzással egymaga fel tudna húzni egy házat, annyi mindenhez ért. Ráadásul ügyes is benne, sok férfit utasít maga mögé ezzel, valószínűleg a többség nem képes arra, mint amire ő nőként. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez pedig nagyobb dicséret annál, mint amikor a megjelenését méltatják, bár az is jól esik egy nő lelkének. Voltak idők, amikor kövérnek csúfolták, és durva jelzőket használtak az alakjára, ám szerencsére ennek vége, többségében már csak irigy emberek maradtak.

Gréta nem foglalkozik velük, inkább csak mosolyog, és mivel boldog élete van, nincs is oka szomorkodni ezek az emberek miatt. A legújabb fotói is csak azt erősítik meg, hogy igen nagy formának örvend augusztus végén.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.