Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,02 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
474,21 Ft
Bitcoin
63,185 $

Ázsia Expressz: sikoltva menekült Sáfrány Emese és Béres Anett (videó)

Már csak Sáfrány Emese és Béres Anett miatt is érdemes lesz figyelni az eseményeket az Ázsia Expressz legújabb évadában.

...svg content...Fotó: Instagram/Ázsia Expressz
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan elrajtol az Ázsia Expressz legújabb évada, ami egy minden eddiginél drámaibb széria lehet. Krausz Gábor abszolúte főszerepet vállalt a műsorban, egy alkalommal még fegyvert is rántott miatta egy rendőr Ázsiában.

Ez csak a jéghegy csúcsra, mert volt olyan pillanat is, amikor a Séfek Séfe sztárja annyira kiakadt, hogy káromkodva állíttatta volna a le stábot. Igen érdekes lesz látni ilyen nyomás alatt Mikes Anna párját, akik sokat tanulhattak egymásról az út alatt. Soron kívül Szijjártó Péter szerint nagyon szomorú jövő várhat az emberiségre, ha ez így megy tovább

Sáfrány Emese és Béres Anett duója szintén érdekesnek ígérkezik, minden okunk megvan arra, hogy őket is nagy figyelemmel kövessük. Csúcsformában utaztak el, a műsor történetének legvonzóbb párosa, akikért odavannak a pasik.

Számos kalandban volt részük, volt amikor sikoltva menekültek, máskor sírtak, nevettek. Egy igazi hullámvasút, ugyanakkor ez a műsor is csak megerősíthette a barátságukat, nagyon kíváncsiak vagyunk arra, meddig jutottak a versenyben.

Megdöbbentő részletek derültek ki Trump második merénylőjéről

Donald Trump második merénylője, aki végezni akart az USA volt elnökével, hosszú évekre kerülhet rácsok mögé.

Donald Trump Ukrajna elnökéről: minden alkalommal 60 milliárd dollárral távozik

Donald Trump arról beszélt, hogy szerinte Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt akarja, a demokraták nyerjék meg a 2024-es amerikai választásokat.

Mit tehetünk, ha elért minket az evés utáni kajakóma?

Talán kevesen tudják, de a kajakóma bizonyos hormonok összjátékának eredménye. Szerencsére azonban van rá mód, hogy leküzdjük és produktívan folytathassuk tovább a napunkat.