Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Krausz Gábor drámája az Ázsia Expresszben: „Befejeztem, kapcsold ki a kamerát”

Krausz Gábor mellett mások is átéltek pár drámai és fájdalmas pillanatot, egy minden eddiginél izgalmasabb és érdekesebb Ázsia Expressz vár ránk.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz kalandjai folytatódnak, immáron az új évaddal. Napokon belül érkezik az első rész, amit még az év elején forgatta le a TV2 a világ másik felén. Már tudhatjuk, hogy Krausz Gábor sem volt mindig idilli hangulatban, sőt, a vártnál talán többször akadt ki.

Többen elsírták magukat, a feladás szélére kerültek, és természetesen a nagy viták, a testi és lelki fájdalmak sem maradnak el. Egy minden eddiginél drámaibb show vár ránk, aminek a végén egy páros rengeteg pénzt fog nyerni. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Az új beharangozóban is látni, hogy milyen drámai pillanatokat éltek át a sztárok. Mikes Anna volt Krausz Gábor partnere az Ázsia Expressz alatt, és akkor még mindig csak az ismerkedés fázisában tartottak. Volt egy pont, amikor a chef annyira ideges lett, hogy káromkodva szólt oda az operatőrnek, kapcsolja ki a kamerát.

Az első adást vasárnap láthatjuk 19 óra 20 perctől, majd jön a folytatás minden hétköznap 19 óra 55 perctől. Lesz mit nézünk, ráadásul jön a Sztárban Sztár All Stars is, benne többek között Tóth Gabival, aki visszatér.