Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,87 Ft
Euró
401,42 Ft
Font
479,15 Ft
Bitcoin
61,769 $

Tolvai Reni igazi álomnő, csak irigykednek rá (fotók)

Tolvai Reni, aki szintén tagja a Sztárban Sztár All Star évadának, valami egészen elképesztően jól néz ki, minden bizonnyal a szakmából is vannak, akik irigykedhetnek rá.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A TV2 olyan magasra tette magának a lécet kedd délelőtt, amit aligha fog más csatorna megugrani. Egy 24 főből álló „elitalakulatot” jelentett be, akik a Sztárban Sztár All Stars évadának lesznek a főszereplői.

Nagyobbnál nagyobb nevek érkeztek a csatorna sajtóeseményére, hirtelen nem is találtuk a szavakat. Tóth Gabi is a mezőny tagja, aki nem sokkal később közösségi oldalán keresztül üzent a követőinek. A híres énekesnő, aki egyúttal talán legmegosztóbb sztár is idehaza, legutóbb az utálóihoz szólt. Soron kívül Szijjártó Péter bejelentette, további magyar állampolgárokat menekítenek ki Libanonból

Tolvai Reni már kevésbé van középpontban, többek között amiatt is, mert ritkán szerepel műsorokban. Erre a produkcióra azonban nem akart nemet mondani, és olyan formában vág neki a kihívásoknak, hogy leesik tőle az ember álla.

Gyönyörű fotókat készített róla az ismert fotós, Borzi Vivien, aki számos sztárt fotózott már az évek alatt. Renivel nincs nehéz dolga, mert egy nagyon szép, csinos és rettentően vonzó nőről beszélünk, akiért odavannak a férfiak.