Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Schobert Norbi Jr. nem fél, kész katonaként a határ védelmét is biztosítani

Többek között arra is készen áll Schobert Norbi nagyobbik fia, hogy katonaként határvédelmet biztosíton Magyarország számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Cool

Kiss László

Szerkesztő

Egy ideje nem titok, hogy Schobert Norbi nagyobbik fia katonának, pontosabban mondva, tartalékosnak állt, igyekezvén példát mutatni azon fiatalok és idősebbek előtt, akik esetlegesen hajlanak egy ilyen küldetésre.

Norbi többször hangsúlyozta, számára Magyarország az első, a haza védelme, így készen áll arra, hogy szolgálatot teljesítsen. Norbi, aki már megkezdte a heteken át tartó kiképzését, szerda reggel a Mokka vendége volt, és nagyon pozitív élményekről számolt be. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Elárulta, mindenki nagyon befogadó és tisztelettudó volt, már majdnem kellemetlenül érezte magát emiatt. Meglepte a környezet és boldog, hogy sok új barátot szerzett, illetve egy összetartó közösség tagjává vált.

A TV2 kamerái előtt mondta azt, egyrészt szeretné tudni, mit hoz ki belőle ez az egész, másrészt arra törekszik, hogy példát mutasson, és nemcsak a saját generációja előtt, hanem az idősebbek számára is. Kiemelte, mindenben szeretné segíteni az országát, amiben csak lehetséges és szükséges.

Ennek kapcsán mondta azt, hogy ugyan katonai hivatáson még nem gondolkozott el, ha árvízhelyzet lesz vagy a határnál lenne rá szükség, azonnal összepakol és megy.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.