Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,30 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,50 Ft
Bitcoin
60,584 $

Hatalmas bejelentésre készül kedd délelőtt a TV2

A TV2 nem vár tovább, kedd délelőtt lerántja a leplet azokról a sztárokról, akik az egyik legjobban várt műsorban fognak szerepelni.

...svg content...Fotó: TV2
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2-re egy több mint aktív időszak vár, egészen decemberig, ugyanis sorra tűzi képernyőre a már leforgatott és forgatás alatt álló műsorait. Többek között az Ázsia Expressz új évada is úton van, amiben Krausz Gábor főszerepet vállalt kedvesével, Mikes Annával.

A Megasztár is visszatér egy nagyon hosszú kihagyást követően, ami már önmagában nagy durranás. Kiderült, Schobert Norbi nagyobbik fia is jelentkezett a műsorba, aki a bokszolói pályafutása helyett énekes lehet. Soron kívül Magyar Péter megint visszautasította a közmédia meghívását

Ne feledkezzünk meg a Dancing with the Starsról sem, aminek egyelőre nem jelentették be a versenyzőit és a zsűritagokat. Az egyik legjobban várt műsor, mely számos meglepetéssel rukkolhat elő, akárcsak a korábbi években.

Felsorolni is nehéz a TV2 műsorait, annyi van belőlük, de most térjünk ki Sztárban Sztár All Stars évadára, amiben Liptai Claudia és Hajós András lesz a nagy visszatérő. Hogy kik lesznek azok a versenyzők, akik énekelni fognak a korábbi évadokból, nem tudni, ugyanakkor már nem kell sokat várnunk a nagy pillanatra.

A TV2 ugyanis kedd délelőtt 11 órakor bejelentést tesz a TV2Play-en egy élő műsor keretén belül, így órákon belül lehull a lepel azok az énekesekről, akik meg fognak küzdeni egymással az All Stars bajnoki címéért.