Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Újabb fordulat Magyar Péter botránya kapcsán: nem lehet kihallgatni, míg mentelmi joga van

Az ügyészség most megszólalt az ügyben és jelezték, nem tudják kihallgatni a politikust, amíg fel nem függesztik a mentelmi jogát.

...svg content...Fotó: Facebook / Magyar Péter
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, hatalmas port kavaró botrányba keveredett Magyar Péter még júniusban, amikor is az Ötkert nevű szórakozóhelyen összetűzésbe keveredett több vendéggel is.

Az incidensről videót készített egy férfi, akivel összetűzésbe került, többek között arról, hogy illetlenül viselkedett a szórakozóhelyen bulizó lányokkal. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Magyar Péter később megütötte a férfit, s elvette tőle a telefonját, amit a Dunába dobott. A telefont gyorsan megtalálták a hatóságok és nyomozás is indult garázdaság gyanúja miatt. A rendőrség helyett azonban a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészségnek kell lefolytatnia.

A Mandiner megkereste az ügy kapcsán az ügyészséget, arról érdeklődve, hogy jelenleg hol tart a nyomozás. Az ügyészség válaszában elárulta, a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányságán elrendelt nyomozás áttételt követően a Központi Nyomozó Főügyészségen továbbra is folyamatban van.

Ugyanakkor azt is hozzátették, hogy a nyomozás állásáról, tervezett eljárási cselekményekről további adat nem közölhető, megjegyezve, hogy „az ügyben gyanúsítotti kihallgatásra kizárólag a mentelmi jog felfüggesztését követően kerülhet sor”.