Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megtalálták a Dunán eltűnt horgász holttestét

A rendőrség megtalálta annak a horgásznak a holttestét, akinek a hajóját a hétvégén sodortra partra a Duna.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy 50 év körüli horgász tűnt el augusztus 22-én az esti órákban, amikor horgászi indult a Dunán. Onnan azonban már nem tért haza, és félő volt, hogy a legrosszabb következett be, különösen azok után, hogy megtalálták a partra sodródott üres csónakot.

Nagy erőkkel kezdték el keresni a férfit, a közösségi médián keresztül is segítséget kértek az emberektől. A Ripost azt írja, a férfi Zebegényből indult útnak, pontosan úgy, ahogyan mindig is csinálta. Ez egy megszokott útvonal lehetett számára, ám legutóbb valami baj történhetett, mely az életébe került. Soron kívül Másodszor is elkésett az ATV ismert műsorvezetője, távozik a csatornától

Pilismaróton sodorta partra a Duna a csónakot, ami üres volt. A horgász egyik ismerőse arról beszélt, hogy a férfi állítólag beteg volt, illetve az italt sem vetette meg, de aznap este nem lehetett tudni, milyen állapotban szállt hajóba. Az eltűnt férfi holttestét végül a Szentendrei Duna mellékágnál találták meg. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit..

Kiderült, tavaly összesen mennyi pénzt hozott Kína Magyarországra

Hatalmas összegekben fektettek be a kínai cégek Magyarországon 2023-ban, amit most számszerűsített a kormány Varga Mihály pénzügyminiszter által.