Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Késsel támadt családtagjaira majd a járókelőkre egy mosonmagyaróvári lány

Több embert is megkéselt egy fiatal nő csütörtök délután Mosonmagyaróváron.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Kiss László

Szerkesztő

Mosonmagyaróvár belvárosában több helyszínen is késelések történtek csütörtök délután. A rendőrség egy húszéves helyi lakost vett őrizetbe az esettel kapcsolatban.

A hatóságok tájékoztatása szerint az események sorozata egy családi házban kezdődött, ahol két személyt ért támadás. A sérülteket, akikről feltételezhető, hogy a gyanúsított hozzátartozói, súlyos állapotban szállították kórházba.

Az első támadást követően a feltételezett elkövető a város központja felé haladt, ahol további két járókelőt sebesített meg. Az egyik áldozatot a Zichy Mihály utcában, a másikat a Fő utcán érte támadás.

A történtek egy helyi dohányboltban értek véget, ahova a gyanúsított bemenekült. Az üzlet tulajdonosa gyors lélekjelenlétről tanúbizonyságot téve bezárta az ajtót, amivel megakadályozta a további esetleges erőszakos cselekményeket.

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, beleértve a Terrorelhárítási Központ (TEK) egységeit is, a mentőszolgálat pedig helikoptert is bevetett a sérültek ellátására.

Összefüggést találhattak az alkoholfogyasztás és az IQ között, íme a részletek

Érdekes megállapításokat tettek egy, a témával foglalkozó kutatás során.