Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,89 Ft
Euró
396,85 Ft
Font
476,29 Ft
Bitcoin
66,309 $

Rómában ragadt egy 14 éves fiú, nem engedték fel a Wizz Air gépére

Az aggódó édesanyát nem tájékoztatták, a fiú megrémült, amikor kiderült, nem fér fel a gépre.

...svg content...Fotó: unsplash
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Egy izlandi csoport Olaszországban töltött el néhány napot, ám az utazás vége egy 14 éves fiú számára valóságos rémálomba fordult, amikor kiderült, nem ülhet fel társai mellé a gépre.

Mint tudatták, a járaton túlfoglalás miatt nem maradt elég hely, ami azt jelentette, hogy a fiú kísérőjének két lehetősége maradt, vagy a csoport többi tagjával hazautazik, vagy ő is Olaszországban marad a fiúval, egyedül hagyva a többieket. Soron kívül Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt az eltűnt 16 éves budapesti fiút

Végül Alfred édesanyával egyeztetve az előbbi mellett döntött, azonban a légitársaság a szülő beszámolója szerint nem segített, telefonon sem lehetett elérni őket – számolt be róla a Bors.

A fiún egy szintén Rómában ragadt pár segített, akiknek törölték a járatát. Visszaszerezték a fiú poggyászát, majd az anya egy jóval drágább jegyet foglalt neki egy másik légitársaságnál, ugyanis a Wizz Air csak egy héttel később indította következő járatát Izlandra.

Végül a párral együtt indult haza a fiú, a légitársaság pedig azóta elnézést kért az incidensért és megerősítették, hogy belső vizsgálat során derítik ki, ki a felelős a mulasztásokért.

Tanulmány: rengeteg mellrákkeltő anyagot tartalmaznak az élelmiszerek csomagolásai

Riasztó tanulmány látott napvilágot az élelmiszerek csomagolásában található vegyi anyagokról: számtalan összetevő hozható összefüggésbe a mellrák kialakulásával.