Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Apja Gáspár Győzőről: szörnyeteget teremtettem azzal, hogy hagytam, kergesse az álmait

Mint fogalmazott: „Ez lett belőle, és én elképedve nézem az eredményt”.

...svg content...Fotó: TV2
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Gáspár Győző számára édesanyja halála óriási veszteség volt, mai napig nem tudta feldolgozni, hogy szeretett szülője nincs már mellette. Édesapjával, idősebb Gáspár Győzővel és testvérével, Gáspár Zsoltival viszont nem olyan a kapcsolata, mint azt szeretné, ugyanakkor tény, hogy az elmúlt napokban megdöbbentő dolgokat tárt a nyilvánosság elé, korábban soha nem hallott dolgokról beszélt. Ezzel együtt minden eddiginél élesebb kritikákat fogalmazott meg testvéréről, akit szemét és aljas embernek nevezett, míg édesapját illetően azt mondta, hogy a családfő kilenc évvel megözvegyülése után „feleségül vett egy 25 éves lányt”.

Szerinte ezzel apja sárba tiport egy ősi roma hagyományt, továbbá arra utalt, hogy ő egy kitagadott gyerek. Az elhangzottakra először Gáspár Zsolti reagált, aki szerint testvére 96%-ban nem mondott igazat, s nem tartja korrektnek, amit tett, nemrégiben pedig az édesapa is megszólalt, aki kiemelte: „Nagyon mélyen és visszavonhatatlanul csalódtam az elsőszülött fiamban”. Elmondása szerint Győző „olyan cirkuszt csinált az életemből, amire 72 évesen semmi szükségem nem volt”. „Ebben a cirkuszban ráadásul engem tett meg bohócnak, amivel egyértelművé tette, hogy mennyire tisztel engem, mint az apját és mennyire hálás, hogy évtizedeken át küzdöttem, hogy jólétben élhessen ő is” – mondta. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

„Már látom, hogy szörnyeteget teremtettem azzal, hogy annak idején hagytam, sőt támogattam őt, hogy kergesse az álmait” – fogalmazott. Majd megjegyezte: „Ez lett belőle, és én elképedve nézem az eredményt”. Majd a Borsnak nyilatkozva elárulta, a neje halála óta egyedül él, ugyanakkor egy ideje valóban nem magányosan, ugyanis lett egy hölgy az életében. Hangsúlyozta, az, hogy a társa „25 éves lenne, egyenesen orbitális hazugság, bár ebben Győző régóta jeleskedik, így meg sem lepett”. „Fogalmam sincs, hogy a fiamnak mi a baja velem, de nagyon felháborít, ahogyan engem abban a riportban beállít” – jegyezte meg.

„Annyit fűznék még hozzá, hogy szégyelld magad fiam, ha egyáltalán még tudod, mi az a szégyenérzet! Ugyanakkor ennek a históriának itt nincs vége! Jogi következményei lesznek annak, amit velem tett!” – mondta a családfő, aki már meg sem próbálja jobb belátásra bírni a család ellen fordult Győzőt. „Sajnos vele beszélni már nem lehet. (…) Azt látom, hogy nálunk már soha nem lehet béke, mert Győző a békében nem érzi jól magát. Folyton folyvást nekimegy az élő Istennek is, csak hogy vele foglalkozzon mindenki” – fogalmazott idősebb Gáspár Győző.

Elmondása szerint a fizikai állapotának sem tett jót a körülötte kialakult, kéretlen hírverés. Mint mondta, „félek a volán mögé ülni, mert rosszul érzem magam. Ráadásul, ha csak bemegyek Salgótarjánba, látom a kíváncsi tekinteteket, amik rám szegeződnek. Az emberek összesúgnak a hátam mögött, és azt a valótlanságot pletykálják, amit Győző terjesztett el rólam”. Az üzletember fiatalabb fia, Zsolti egyébként mindenben az apja oldalán áll, s ő is elmondta, mi az igazság. Állítása szerint a Győzővel való cívódást nem éli jól meg, ahogyan az édesapja sem, de örül, hogy idősebb Gáspár Győző boldog új párjával. Egyúttal azt is tisztázta, nem történt házasság, mert arról már mindenki tudna.

Orbán Viktor a 2026-os választásokról: „Majd a magyarok eldöntik”

Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta, nem a németek és nem is Brüsszel fogja megmondani, mi legyen Magyarországon.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.