Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Xbox Free Play Days: négy címet próbálhatsz ki ingyen ezen a hétvégén

Ráadásul nem is akármilyen címeket!

...svg content...Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Takács Petra

Szerkesztő

Fény derült arra, mely játékokat próbálhatjuk ki teljesen ingyen ezen a hétvégén az Xbox Free Play Days keretében: az Xbox Game Pass Ultimate vagy Xbox Game Pass Core előfizetéssel rendelkezők ezúttal olyan címeket próbálhatnak ki, mint a Kingdom Come: Deliverance, a Hell Let Loose, a Naruto To Boruto: Shinobi és a Gigabash.

Mivel jövőre várható a folytatás, érdemes még most belevetni magad a Kingdom Come: Deliverance nyújtotta élményekbe, de még most szólunk, hogy ezt egy hétvége alatt biztosan nem fogod kijátszani, hiszen legkevesebb 200 órát vesz igénybe a játék teljesítése. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A Game Pass Ultimate előfizetők számára nem lesz nagy meglepetés a Hell Let Loose, hiszen már benne van az előfizetésükben, ugyanakkor csak 80-100 órát vesz igénybe, hogy végigverekedjük magunkat a játékon. Érdekesség, hogy a Naruto To Boruto: Shinobi Striker 13. alkalommal tér vissza az ingyenes hétvégére.

Becslések szerint a cím végigjátszása legkevesebb 300 órát vesz igénybe, így ezt is maximum kipróbálni érdemes a promóció keretében. Végül pedig ott a Gigabash, melynek játékideje egyelőre nem ismert, az achievement-listát elnézve azonban senkinek sem lesz egyszerű dolga, ha az a terv, hogy egy hétvége alatt teljesítse őket.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.