Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Csak úgy forr a levegő Gáspár Evelin körül Ibizán

Rendkívül csinosan, stílusosan bulizik Gáspár Evelin, aki körül csak úgy forr a levegő Ibizán, sokan irigykedhetnek rá.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin pár nappal ezelőtt Ibizára utazott, ott kapcsolódik ki a nyár hajrájában a szintén csinos és vonzó barátnőjével. Talán ez élete legaktívabb nyara Evelinnek, akiről továbbra sem tudni, szerepelt-e a Gáspárék első évadában.

Lehetséges, csak epizódokra tűnik majd fel, de valószínűleg így is nagy siker lesz a műsor a TV2-n, aminek Gáspár Győző és Gáspár Bea a főszereplőik. Ezen a héten Győző is felhívta magára a figyelmet egy interjúval, melynek ideje alatt kitagadott gyerekként beszélt magáról. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Súlyos állításokat tett Gáspár Zsoltiról, amire röviddel ezután a Farm VIP sztárja is reagált. Nem éppen idilli a viszony jelenleg közöttük, pedig egy közös műsorban nagyon is el tudnánk képzelni őket, amivel kasszát lehetne robbantani.

Evelin közben igyekszik mindent kihozni az ibizai nyaralásából, ahol csinosabbnál csinosabb szetteket visel. Ibizán ezek a szettek abszolúte általánosak, erről is szól a sziget, mely mindig rejt magában kalandokat, szórakozást.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.